OSTALI DODACI - OPCIJA

UNUTARNJA OBLOGA U HARDOX 500 TUF IZVEDBI

Dod 1

Hardox 500 Tuf habajuća ploča najnovija je nadogradnja Hardox® asortimana. Ovaj proizvod pruža visoku razinu čvrstoće, tvrdoća i žilavost zajamčene u jednoj habajućoj ploči. Hardox 500 Tuf kombinira najbolja svojstva čelika Hardox 450 i Hardox 500, koji su se ranije koristili. Rezultat? Potrošna ploča kojoj nema premca na tržištu. Debljina ovih ojačanja je 4 mm za mješalice u rasponu od S10 do S45, dok je za modele u rasponu od S50 do S200 debljina lima 5 mm.

INTEGRIRANA PRIHVATNA PLOČA

Dod 2

Prihvatna ploča za utovarivač s dodatkom uklonjive prihvatne ploče za bager, za korištenje žlice na više strojeva.

PRIHVAT ZA TELESKOPSKE BAGERE

Dod 3


SYMA SISTEM PRIHVATA

Dod 4

Sustav dizajniran za one koji žele koristiti istu mješalicu na više strojeva. Zahvaljujući ovom sustavu, moguće je brzo ukloniti prihvatnu ploču jednostavnim odvrtanjem vijaka i zamijeniti je drugom.

TLAČNI AKUMULATOR

Dod 5

Tlačni akumulator je opcija koja apsorbira protupritiske stvorene brzim promjenama u rotaciji
mješalice, čime se izbjegava oštećenje motora.

VENTIL ZA REGULACIJU TLAKA

Dod 6

Opcija koja vam omogućuje podešavanje vršnih pritisaka koji nastaju zbog velike snage hidrauličkih sustava velikih bagera, čime se štiti motor.

Modeli mješalica S150, S180, S200 su opremljeni sa 2 motora pa trebaju i 2 ovakva ventla za regulaciju tlaka!

BOČNA KANALICA ZA ISPUST

Dod 7

Dodatno dizajnirana mješalica za sigurno bočno pražnjenje betona dok mješalica ostaje na stroju. To je kanalica koju treba postaviti
ispod ispusta na mješalici, što omogućuje bočno ispust smjese prema desnoj ili lijevoj strani mješalice, prema vašim potrebama.
KOLUT ZA KABEL
Dod 8
Idealna opcija za teleskopske bagere čime se omogućuje dovod električne energije do mješalice čak i kada je grana bagera maksimalno ispružena. Duljina kabela 13m + 1,5m.
HIDRAULIČNO OTVARANJE REŠETKE
Dod 9
Hidrauličko otvaranje rešetke sa sigurnosnim ventilom koji blokira protok ulja prema motoru, a samim tim i okretanje mješalice
kada je rešetka otvorena. Funkcionalan za operacije utovara/istovara, pranja i održavanja. Zahtijeva električnu instalaciju jer je moguće upravljati otvaranjem i zatvaranjem rešetke iz kabine stroja.
OTVARANJE REŠETKE PLINSKIM AMORTIZERIMA
Dod 10
Otvaranje rešetke plinskim amortizerima. Sigurnosni ventil blokira protok ulja u motor, a time i rotaciju lopatica mješalice kada je rešetka otvorena. Funkcionalan za operacije utovara/istovara, pranja i održavanja. Ne zahtijeva
električnu instalaciju jer će se rešetka otvarati ručno.